ECO bij RIJschool SEQure


Als RIJschool SEQURE voor Weert e.o. dragen we graag bij aan duurzaamheid en het behoud van onze Planeet. We besteden daarom veel aandacht aan zo milieuvriendelijk mogelijk te RIjlessen en jou dus op milieuvriendlijk wijze je RIJbewijs B te laten halen.

Dit doen we met behulp van de volgende acties:

FOR A BETTER WORLD

Een Rijexamen vindt (bijna) altijd plaats op basis van geschakelde auto's (of je krijgt code 78 achter je rijbewijs, dan mag je alleen met een automaat rijden), onze rijlessen zijn daarom voorlopig alleen met geschakelde auto’s en nog niet met hybride- of electrische auto's (allemaal uitsluitend automaat). Uiteraard wel benzine auto’s en geen vervuilende diesels. Onze Volvo heeft tevens een ECO stand en tijdens de RIJlessen proberen we zoveel mogelijk in deze stand te rijden om zo min mogelijk CO2 uitstoot te creëren om zo een bijdrage te leveren aan de wereldwijde CO2 reductie.

Volvo en duurzaamheid bij RIJlessen


RIJschool SEQure voor Weert e.o. heeft een bewuste keuze gemaakt voor het merk VOLVO, niet alleen vanwege de hoogste veiligheid, maar ook omdat VOLVO voor elke auto die zij jaarlijks verkoopt een boom plant. Zo draagt RIJschool SEQure met haar keuze voor VOLVO, indirect, elk jaar weer bij aan een betere en milieuvriendelijkere wereld. Een WIN WIN! Daarnaast is onze VOLVO met enkele ECO opties uitgevoerd en besteden we tijdens de lessen ook nog eens aandacht aan zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk RIJlessen.

Duurzaam Veilig RIJlessen


Tijdens de Rijles In Stappen (RIS) rijlessen besteden wij veel tijd aan het "Nieuwe Rijden". Zo Milieu vriendelijk en Verantwoordelijk rijden als mogelijk, niet alleen een belangrijk onderdeel van het examen, maar ons doel is ook nadat je geslaagd bent dit blijvend te borgen in jouw rijgedrag. Zo draagt onze wijze van lesgeven, nu en in de toekomst, bij aan een beter milieu. DUURZAAM VEILIG noemen we dat bij RIJschool SEQure voor Weert e.o..

ADAS RIJles


Onze les-autos (Volvo’s) zijn uitgerust met ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) , Navigatie, Adaptive cruise control, achteruitrijcamera’s. ADAS is voor jou als rijder, niet alleen handig en aangenaam, maar heeft ook nog een andere voordeel: je rijgedrag wordt efficiënter maar ook milieuvriendelijker. Bijvoorbeeld door zoveel mogelijk de Cruise control te gebruiken, of door beter en sneller in te parkeren. Beide opties dragen direct bij aan vermindering van de CO2 uitstoot. Daarnaast zijn een aantal van deze systemen heel handig bij jouw examen. Het hanteren en toepassen van deze ADAS systemen is daarom inbegrepen en maakt standaard deel uit van onze RIJlessen.

Leerling login

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo,
Kunnen we je helpen?
(Altijd SNEL antwoord!)