FOR A BETTER WORLD


Bij RIJSchool SEQure voor Weert e.o. geloven wij in bijdragen aan een betere wereld en zetten we ons in om zo mmilieuvriendelijk mogelijk te rijden. Om zo de impact op het milieu zo laag mogelijk te houden. We rijden daarom met benzine-auto's i.p.v. diesel-auto's. Het zou mooi zijn om electrische of hybride auto's te rijden maar helaas zijn deze allemaal uitgerust met een automaat, waardoor je een aantekening krijgt op je rijbewijs en dus niet in een geschakelde auto mag rijden na het behalen van je examen. Ook rijden we waar mogelijk als het kan met de ECO stand aan. Het rijden met een VOLVO heeft verder nog meer voordelen: VOLVO creëert het VOLVO bos.; Win Win met Volvo , want een deel van de aanhaf prijs van de VOLVO en dus van de omzet van de RIJschool wordt zo ingezet voor de realisatie van aanplant van bomen. .

Hoe doen we dit:

  • Het merendeel van alle RIJ-examens vindt (bijna) altijd plaats met een geschakelde auto (of je krijgt code 78 achter je rijbewijs; dan mag je alleen met een automaat rijden). Onze RIJlessen zijn daarom ook met geschakelde auto’s, uiteraard benzine auto’s en geen vervuilende diesels. Tijdens de RIJlessen rijden we zoveel mogelijk in de ECO stand waardoor we een redutie van CO2 bewerkstelligen.
  • Bewuste keuze voor het met VOLVO merk, niet alleen vanwege de hoogste veiligheid, maar ook omdat VOLVO voor elke auto die zij jaarlijks verkoopt een boom plant. Zo draagt RIJschool SEQure samen met VOLVO elk jaar weer bij aan een betere en milieuvriendelijkere wereld.
  • Tijdens de Rijles In Stappen (RIS) rijlessen besteden wij veel tijd aan het "Nieuwe Rijden"
 
 

Duurzaam verbinden doen we SAMEN!

We stimuleren betrokkenheid en creëren gevoel van eigenaarschap richting onze medewerkers. Dit doen we met goede arbeidsvoorwaarden zoals een faire beloning gecombineerd met een winstdeling. Successen zijn er om gedeeld te worden en dat doen we dus SAMEN! Alleen SAMEN maken we RIJschool SEQure tot de beste, leukste, veiligste en duurzaamste RIJschool van LIMBURG. Alles voor jouw RIJbewijs B!

Duurzaam Veilig rijden nu en in de toekomst!

Zo Milieu vriendelijk en Verantwoordelijk RIJlessen als mogelijk, is niet alleen een belangrijk onderdeel van de RIS RIJlessen en het CBR Examen, ons doel is om ook nadat je geslaagd bent dit blijvend te borgen in jouw rijgedrag. Onze wijze van lesgeven draagt zo ook bij aan een beter milieu. DUURZAAM VEILIG noemen we dat bij RIJschool SEQure. Alles voor jouw RIJbewijs!

De eerste 3 letters van het woord SEQure staan voor:


Leerling login

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo,
Kunnen we je helpen?
(Altijd SNEL antwoord!)