Waarom RIJlessen bij RIJschool SEQure?


RIJschool SEQure voor Weert e.o. staat voor SAFETY . We doen alles aan om te zorgen dat je tijdens het lessen zo veilig mogelijk van A naar B komt én vinden het evenzo belangrijk dat je ook na je examen Veilig en Verantwoord de weg op gaat.
We bieden jou:

Bewuste keuze voor duurzaamheid

RIJschool SEQure is kiezen voor ECO en Duurzaam veilig Verantwoord rijden. We rijden met benzine auts's i.v.m. schakelen (Hybride- en Electrische auto's hebben altijd een automaat) en doen er daarom zoveel mogelijk aan om de CO2 die wij uitstoten te compenseren. Kies bewust, kies ons, samen gaan we FOR A BETTER WORLD :

Duurzaam Veilig rijden

RIJSchool SEQure voor Weert e.o. leert jou DUURZAAM VEILIG te rijden. Dus niet alleen Duurzaam of alleen Veilig, maar beiden! Ook op de lange termijn, nu en later Veilig en Duurzaam auto rijden, als je snapt wat we bedoelen. We realiseren dit door:

Wat is Kwaliteit bij RIJschool SEQure

RIJschool SEQUure voor Weert e.o. biedt persoonlijke KWALITEIT tegen betaalbare kosten. Na een eerste persoonlijke kennismaking, krijg je altijd 1 UUR lang RIJles van altijd dezelfde instructeur, wel zo prettig! We werken met de gestructureerde RIS (Rijles in Stappen) methode en doen er alles aan om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen en jouw dus tegen zo laag mogelijk kosten je rijbewijs B te laten halen.
Heb jij nog verdere ideeën voor verbeteringen, stuur ze ons via onderstaande Contact knop:

Contact
Leerling login

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo,
Kunnen we je helpen?
(Altijd SNEL antwoord!)